Reteta sufleu de branza

Printeaza

Reteta sufleu de branza din: paine, unt, cascaval, oua, frisca, piper.

Ingrediente:Reteta sufleu de branza

  • 8 felii de paine mai veche
  • 60 g unt moale
  • 150 g cascaval ras
  • 4 oua
  • 1 ceasca zeama concentrata de pui
  • 1/2 ceasca frisca nebatuta (smantana)
  • piper proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150C. Se indeparteaza coaja de paine, se ung cele 8 felii cu unt pe o singura parte , iar peste patru dintre ele se presara cam 2/3 din cascavalul ras.

Se lipesc feliile doua cate doua una cu cascaval cu una fara cascaval si se taie in doua pe diagonala.

Se unge o forma nu prea adanca de budinca cu untul ramas si se aseaza in ea feliile lipite de paine.

Se bat ouale cu zeama de carne si cu frisca sau smantana, se toarna peste paine, avand grija sa se inmoaie bine toate bucatile si se lasa sa stea 30 de minute.

Se presara deasupra cascavalul ramas si piperul macinat, se da sufleul la cuptor si se lasa pana ce se intareste si se rumeneste frumos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.