Reteta supa de peste cu ardei gras

Printeaza

Reteta supa de peste cu ardei gras din: usturoi, ceapa, ardei, file de crap, unt, sofran, sare, piper.

Ingrediente:Reteta supa de peste cu ardei gras

  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras rosu
  • 500 gr. file de crap
  • 10 gr. unt sau margarina
  • 1/2 l concentrat de legume
  • sofran
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata usturoiul si ceapa usturoiul se zdrobeste, ceapa se toaca marunt. Ardeii, curatati de seminte si nervuri, se taie fasii subtiri sau cubulete. Se spala pestele, se zvanta si se taie bucatele mai mari.

Se incinge grasimea si se pun la calit ceapa si usturoiul, apoi se adauga ardeii si se mai lasa cca 8 minute.

Se toarna zeama de zarzavat, se pun bucatile de peste si se lasa sa dea in clocot. Se adauga condimentele, se acopera oala cu un capac si se lasa supa sa fiarba 5 minute.

Se poate presara cand o serviţi  putin marar verde, tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.