Reteta supa gulas

Printeaza

Reteta supa gulas din: carne de gulas, praz, telina, morcovi, ceapa, rosii, ardei, castraveti, sare, piper, boia, ciuperci.

Ingrediente:Reteta_supa_gulas

  • 800 g carne de gulaş
  • 2 tije de praz
  • 200 g ţelină
  • 3 morcovi
  • 2 ardei graşi roşii
  • 6 cepe
  • 250 g roşii pasate
  • 3 castraveţi muraţi tăiaţi cubuleţe
  • 100 g cepe mici la borcan
  • 1 l supă de coadă de bou la conservă
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 1 conservă de ciuperci de pădure (cca 850 ml)
  • 500-700 ml supă de carne sau de legume

 

Mod de preparare:

Carnea se prăjeşte porţionată şi se aşează într-o oală. Legumele se curăţă, se spală, se cojesc (dacă este nevoie) şi se taie mărunt.

Se călesc în grăsime şi se adaugă peste carne, la fel ca şi roşiile, castraveţii şi cepele mici. Se toarnă apoi pe deasupra supa de coadă de bou şi se asezonează cu sare, cu piper şi cu boia. Se clocoteşte apoi sub capac circa o oră şi jumătate.

Când s-a pătruns carnea, se adaugă şi ciupercile scurse. Se înglobează după aceea supa şi se mai sărează şi piperează o dată, dacă este necesar.

Reteta supa gulas

Reteta_supa_gulas

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.