Reteta supa de legume cu smantana

Printeaza

Reteta supa de legume cu smantana din: morcov, cartof, patrunjel, conopida, varza, ulei, faina, smantana.

Ingrediente:

  • 1 morcov
  • 1/2 pătrunjel
  • 1 cartof
  • 1/2 conopidă mică
  • 1 frunză de varză alba
  • 15 g ulei
  • 1/2 linguriţă făină
  • 1 linguriţă smantana
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Reteta supa de legume cu smantana: curăţă zarzavatul, se taie felii subţiri, cartoful se taie cuburi şi varza fişii subţiri. înăbuşă toate in puţină apa caldă, pană se înmoaie.

adauga apoi uleiul, se presară făina, se stinge cu apă rece şi se lasă să fiarbă 10-15 minute. serveşte cu smantana şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Gogoșari în Sos Delicios de Muștar și Bulion

gogosari, mustar, bulion de rosii, ulei, otet, zahar, sare, piper negru, boia dulce. Icearcă cea mai delicioasă rețetă de gogoșari în sos de muștar și bulion, o tradiție culinară românească. Savurează gustul autentic al iernilor de odinioară!”   Ingrediente: Gogoșari: 1 kg Muștar: 200 g Bulion […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.