gogosari, mustar, bulion de rosii, ulei, otet, zahar, sare, piper negru, boia dulce. Icearcă cea mai delicioasă rețetă de gogoșari în sos de muștar și bulion, o tradiție culinară românească. Savurează gustul autentic al iernilor de odinioară!” Ingrediente: Gogoșari: 1 kg Muștar: 200 g Bulion […]
Reteta supa de legume cu smantana
PrinteazaReteta supa de legume cu smantana din: morcov, cartof, patrunjel, conopida, varza, ulei, faina, smantana.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1/2 pătrunjel
- 1 cartof
- 1/2 conopidă mică
- 1 frunză de varză alba
- 15 g ulei
- 1/2 linguriţă făină
- 1 linguriţă smantana
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Reteta supa de legume cu smantana: curăţă zarzavatul, se taie felii subţiri, cartoful se taie cuburi şi varza fişii subţiri. înăbuşă toate in puţină apa caldă, pană se înmoaie.
adauga apoi uleiul, se presară făina, se stinge cu apă rece şi se lasă să fiarbă 10-15 minute. serveşte cu smantana şi verdeaţă.
Pofta buna!
Uleiul de Susan: Beneficii, Contraindicații, Valori Nutriționale și Rețete Delicioase
Uleiul de susan este un ulei vegetal obținut din semințele de susan. Iată o scurtă trecere în revistă a aspectelor pe care le-ați menționat: Preparare: Uleiul de susan este extras din semințele de susan printr-un proces de presare la rece sau printr-o metodă de extracție […]