Reteta supa de zarzavat cu galuste
PrinteazaReteta supa de zarzavat cu galuste din: morcov, cartof, patrunjel, pastarnac, ardei, verdeata, ou, gris.
Ingrediente:
- 1 morcov
- 1/2 pătrunjel
- 1/2 pâstarnac
- 2-3 felii cartof
- 1/4 ardei gras
- verdeaţă
- 1 ou
- 30 g gris
Mod de preparare:
Reteta supa de zarzavat cu galuste: Se curăţă zarzavatul, se spală, se taie felii subţiri sau se dă pe râzătoare şi se pune la fiert în cca 400 ml apă rece.
In timpul fierberii se adaugă cartofii şi ardeiul şi se lasă pană toate sunt bine fierte.
Se strecoară supa, se adaugâ verdeaţa şi se lasă acoperită.
Găluştele se prepară în felul următor : se bate oul întreg cu o furculiţă, pînă devine spumos, apoi i se adaugă grisul pe rand, amestecand continuu compoziţia, care trebuie să aibă o consistenţă potrivită.
Se iau cu o lingură găluştele, se pun în apa care clocoteşte şi se las să fiarbă la un foc incet, acoperite, pana îşi măresc volumul, devin pufoase şi sunt pătrunse şi în interior.
Cand sunt gata, se strecoară şi se pun în supa clocotită.
Acest ghid pas cu pas include toate detaliile de care ai nevoie, de la pregătirea ingredientelor până la prezentarea finală, astfel încât să poți savura o mâncare perfectă de fiecare dată.
Fie că gătești pentru familie, prieteni sau pentru tine însuți, această rețetă este ideală pentru orice ocazie, oferindu-ți satisfacția de a crea ceva cu adevărat special în bucătăria ta.
Pofta buna!