Reteta tocana de pui

Printeaza

Reteta tocana de pui din: piept de pui, vanata, dovlecel, ceapa, ardei, curcuma, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:

  • un piept de pui
  • 1/2 vânătă
  • un dovlecel
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi de culori diferite
  • un vârf de cuţit curcuma
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se taie cuburi care se pun la călit în ulei. Se scot şi se presară cu sare şi piper.

In acelaşi ulei se pun toate legumele şi se lasă şi acestea la călit. Se adaugă carnea, se presară curcuma, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert.

Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

 

 

Reteta tocana de pui

Reteta_tocana_de_pui

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.