Reteta tocanita de ciuperci

Printeaza

Reteta tocanita de ciuperci

Reteta tocanita de ciuperci din: ciuperci, ceapa, ulei, faina, sare, patrunjel.

Ingrediente:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 4 cepe
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 linguriţă sare
  • 3 linguri pătrunjel verde tăiat mărunt

Mod de preparare:

Se curăţă ciupercile.Ceapa se taie mărunt, se pune într-o cratiţă cu uleiul şi puţină apă şi se lasă să se
înnabuşe puţin.

Se adaugă ciupercile, se pune puţină apă şi se lasă să fiarbă înnabuşit până scade toată apa din ele.

Separat se amestecă 2 linguri făină cu puţină apă, se toarnă peste ciuperci când acestea sunt bine fierte.Se lasă să dea în clocot de mai multe ori, se pune pătrunjelul deasupra.

Se pot adăuga 1-2 linguri smântână.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.