Reteta vinete cu rosii

Printeaza

Reteta vinete cu rosii din: vinete, telemea, rosii, sare, ulei de masline, rucola.

Ingrediente:

  • 2 vinete
  • 100 g brânză telemea
  • 4 rosii
  • sare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • frunze de salată sau de rucola

 

Mod de preparare:

Tai vinetele rondele, le sărezi şi le laşi 2 ore la scurs. Le speli şi le ştergi cu un şervet de hârtie.

Le rumeneşti pe grătar până se inmoaie. Amesteci vinetele cu rosii tăiate felii, brânză telemea, sare după gust, iar deasupra pui frunze de salată sau de rucola.

 

Reteta vinete cu rosii

Reteta_vinete_cu_rosii

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Porc cu Dovlecei și Ardei Gras

Porc cu Dovlecei și Ardei Gras: o mâncare sănătoasă și colorată, perfectă pentru o cină ușoară sau ca parte dintr-un meniu echilibrat. Această rețetă combină suculența cărnii de porc cu prospețimea și crocantețea legumelor, rezultând un fel de mâncare plin de arome și texturi. Timp de preparare Pregătire: 15 minute Gătire: 20 minute Total: 35 […]

Gâscă Umplută cu Castane și Ciuperci

Gâscă Umplută cu Castane și Ciuperci: un fel de mâncare tradițional, bogat și aromat, perfect pentru sărbătorile de iarnă sau pentru o cină festivă. Combinând gustul robust al gâștei cu dulceața castanelor și aroma pământească a ciupercilor, acest preparat creează o experiență culinară de neuitat. Timp de preparare Pregătire: 30 minute Gătire: 3 ore Total: […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.