O reteta de aluat pentru focaccia din: faina, drojdie de bere, ulei de masline si sare. Ingrediente: 500 g faină albă 25 g drojdie de bere 50 g unt sau ulei de măsline extravirgin 1 praf de sare Modde preparare: Dizolvă drojdia în apă călduţă, adaug-o imediat peste celelalte ingrediente şi frământă până când obţii […]
O reteta de aluat pentru tarte din: faina alba, unt, oua, galbenusuri, zahar, lamaie si zahar vanilat. Ingrediente: 1 kg faină albă 400 g unt 4 ouă 4 gălbenuşuri 1 lămâie 400 g zahăr 1 plic zahăr vanilat Mod de preparare: Lasă untul să se înmoaie la temperatura camerei sau pune-1 câteva secunde în […]
Iese bun aluatul asta, ca eu caut de multa vreme un aluat care sa nu fie crocant, sa iasa asa mai moale si gustos
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Iese bun aluatul asta, ca eu caut de multa vreme un aluat care sa nu fie crocant, sa iasa asa mai moale si gustos