Reteta zilei: Ananas caramelizat cu zahar brun

Printeaza

Ananas caramelizat cu zahar brun din: ananas, zahar brun, inghetata.

 

Ingrediente: 

  • 1 ananas
  • 3 linguri de zahăr brun
  • inghetata, pentru servire

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Taiati ananasul, apoi feliati bucati potrivit.

Asezati intr-o tava unsa cu putin ulei.

Presarati zahar brun peste ananas in tava.

Dati la cuptor 5-7 minute.

Se serveste cu inghetata. Un preparat usor de pregatit, sanatos si gustos.

Ananasul este un fruct foarte bogat in vitamine si este indicat in dietele de slabire.

 

Ananas caramelizat cu zahar brun

Ananas_caramelizat_cu_zahar_brun_05

 

Pofta buna!

 

 

Pui mexican cu ananas

Pui mexican cu ananas din: piept de pui, sare, piper, praf de chilli, ardei capia picanti, dovlecel, unt cu sare, rosii, ananas, rosii, ardei, usturoi, ceapa rosie, cartofi, cimbru si ulei de masline. Ingrediente: 4-8 bete frigarui 600 g piept de pui sare piper praf de chilli 2 ardei capia picanti un dovlecel cu coaja verde […]

Peste cu salsa de ananas

Peste cu salsa de ananas din: peste, praf de chilli, usturoi granulat, ceapa granule, oregano, boia, sare, cimbru, piper, ulei, sake sau sherry sec, otet de orez, zahar, sofran si ananas. Ingrediente: 1 linguriţă praf de chilii 1 lingură usturoi granulat 1 lingură pudră sau granule de ceapă 1 linguriţă oregano uscat 2 linguri boia […]

Creveti cu ananas si curry 

Creveti cu ananas si curry din: pasta de curry, sos de peste, dovleac, lapte de cocos, supa de pui, muguri de bambus, frunze de lime, creveti, coriandru, lime, ardie iute.   Ingrediente: 200 g pasta de curry verde 50 ml sos de peste 500 g de dovleac, curatat de coaja si taiat in cuburi 700 ml […]

 

Somon cu sos de ananas

Somon cu sos de ananas din: fileuri de somon, suc de ananas, usturoi, sos de soia, ghimbir, ulei de susan, ananas, piper. Ingrediente: 2 fileuri de somon 1 cană suc de ananas 2 căţei de usturoi pisaţi 1 linguriţă sos de soia 1 linguriţă ghimbir măcinat 1 linguriţă ulei de susan 1 cană ananas tăiat […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Anca Niculescu

    A iesit bun?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.