Reteta zilei: Anghinare gratinate

Printeaza

Anghinare gratinate din: iaurt, maioneza, crema de branza, condimente, anghinare, ardei iute, parmezan.

Ingrediente: Anghinare gratinate

  • 1 cană de iaurt
  • ½ cana maioneza
  • 120gr crema de brânză
  • 2 lingurite de condimente, dupa gust
  • 400gr anghinare, din conserva
  • ½ cana ardei iute, din conserva
  • 2 linguri suc de ardei iute, din conserva
  • 2 lingurițe parmezan ras

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Pregatiti o tava.

Într-un castron, amestecați împreună iaurtul, maioneza, brânza cremă și condimentele.

Anghinare gratinate

Adaugati anghinare și ardei iute, sucul de ardei iute si presarati cu parmezan.

Anghinare gratinate

Se transfera in tava si se da la cuptor timp de 30 de minute.

Anghinare gratinate

Anghinare gratinate

Anghinare gratinate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.