Reteta zilei: Anghinare picante gratinate

Printeaza

Anghinare picante gratinate din: iaurt, maioneza, crema de branza, anghinare, ardei iute, parmezan.

Ingrediente: Anghinare picante gratinate

  • 1 cană de iaurt
  • ½ cana maioneza
  • 120gr crema de brânză
  • 420gr anghinare din conserva, maruntite
  • ½ cana ardei iute murat, feliat
  • 2 linguri zeama de ardei iute
  • 2 lingurițe parmezan ras

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeti o tava cu ulei.

Într-un castron, amestecați împreună iaurtul, maioneza, brânza cremă până se încorporează.

Anghinare picante gratinate

Adaugati anghinare și ardei iute, zeama de ardei iute si amestecati.

Anghinare picante gratinate

Presarati parmezan deasupra.

Se introduce la cuptor și se coace timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si serviti.

Anghinare picante gratinate

Anghinare picante gratinate

Anghinare picante gratinate

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.