Reteta zilei: Aperitive cu crema de branza si legume

Printeaza

Aperitive cu crema de branza si legume din: crema de branza, morcov, telina, patrunjel, arpagic, ardei, ardei iute, sare de mare, piper.

Ingrediente: 

  • 1 pachet de crema de branza
  • 1 morcov
  • 1/2 cana de telina, cuburi
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • 1 lingura arpagic tocat
  • 1/2 cană de ardei cuburi
  • 1/2 ardei iute
  • sare de mare si piper negru
  • chifle, covrigi sau paine prajite, pentru servire

 

Mod de preparare:

Scoateti crema de branza de la rece si lasati sa stea la temperatura camerei.

Tocati legumele.

Intr-un bol adanc adaugati crema de brânză și se amestecă împreună toate ingredientele până când sunt bine combinate.

Ungeti chiflele, covrigii sau painea cu crema de branza si legume.

Serviti imediat.

 

Aperitive cu crema de branza si legume

Aperitive_cu_crema_de_branza_si_legume_04

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale

Platou de Aperitive cu Fructe și Brânzeturi pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, miere, afine, biscuiti, rozmarin. Cu ocazia evenimentelor speciale, un platou de aperitive elegante poate aduce o notă de rafinament și bucurie. În acest articol, vă vom dezvălui o rețetă nouă și inedită pentru un platou ce combină deliciul fructelor proaspete cu […]

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale

Platou Festiv: Aperitive Alese pentru Ocazii Speciale din: branza, struguri, nuci, prosciutto, salam, crackers, hummus, guacamole, masline, rodie, busuioc sau menta. Un platou festiv cu aperitive alese este piesa centrală a oricărei petreceri sau ocazii speciale. În acest articol, vă vom dezvălui cum să creați un platou impresionant, plin de arome și texturi delicioase. Descoperiți […]

Aperitive cu prosciutto

Aperitive cu prosciutto din: pepene galben, prosciutto. Aperitivele, cunoscute și sub numele de gustări sau starters, reprezintă o componentă esențială în multe culturi culinare din întreaga lume. Acestea sunt servite de obicei înainte de masa principală și sunt concepute pentru a stimula apetitul și a pregăti papilele gustative pentru felurile principale. Diversitatea aperitivelor este vastă, […]

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Ruxandra Dragomir

    Foarte bune aperitivele!

  2. Aperitivele astea vreau sa le fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.