Reteta zilei: Aperitive cu sparanghel si prosciutto

Printeaza

Aperitive cu sparanghel si prosciutto din: sparanghel, prosciutto.

Ingrediente: 

  • 1 buchet de sparanghel
  • 120gr prosciutto feliat

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul la foc mediu. Între timp, inveliti sparanghelul in prosciutto.

Puneti pe gratar si rumeniti 6-8 minute, timp in care rotiti sa se patrunda pe toate partile.

Serviti aperitivele calde.

Aperitive cu sparanghel si prosciutto

Aperitive cu sparanghel si prosciutto

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ceai de coada-soricelului și rozmarin

Ceai de coada-soricelului și rozmarin – Elixirul sănătății și vitalității – Combinând proprietățile medicinale ale coada-soricelului cu aromele puternice și revitalizante ale rozmarinului, acest ceai este perfect pentru a te bucura de un moment de relaxare și pentru a susține sănătatea generală. Știați că coada-soricelului, cunoscută științific ca Achillea millefolium, a fost folosită din timpuri […]

Cocktail Lasky

Cocktail Lasky – Un mix unic și memorabil cu gin – promite o experiență memorabilă, combinând ginul cu ingrediente neașteptate pentru a crea un gust distinct și revigorant. Această băutură este perfectă pentru cei care doresc să exploreze noi orizonturi ale mixologiei și să impresioneze oaspeții cu un cocktail sofisticat și rafinat. Știați că ginul […]

 

Sos Sriracha – Rețeta Autentică

Sos Sriracha – Rețeta Autentică – un condiment picant și versatil, originar din Asia de Sud-Est, care a devenit extrem de popular în bucătăriile din întreaga lume. Acest sos roșu vibrant, făcut din ardei iute, usturoi, oțet și zahăr, adaugă un plus de savoare și picanterie oricărui preparat. Este perfect pentru a condimenta diverse feluri […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Merita incercate aperitivele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.