Reteta zilei: Ardei copti umpluti

Printeaza

Ardei copti umpluti din: ardei, piept de pui, crema de branza, coriandru, sare, branza cheddar, oua, faina, praf de copt, malai, ulei, coriandru, smantana, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • 8 ardei
  • 2 cani piept de pui prăjit, mărunțit
  • 120 gr cremă de brânză
  • 2 linguri coriandru tocat
  • sare 1/4 linguriță
  • 3/4 cană brânză cheddar tocata
  • 2 oua
  • faina 1 lingura
  • sare 1/4 linguriță
  • praf de copt 1/8 linguriță
  • 2 linguri mălai
  • 3/4 ceasca ulei

Ingrediente pentru servire:

  • brânză cheddar rasa
  • frunze de coriandru
  • smântână
  • ceapa verde felii

 

Mod de preparare:

Coaceti ardeii in cuptor, trasferati intr-un castron si lasati sa se raceasca.

Curatati de coaja si scoateti cu atentie semintele, astfel incat sa nu stricati forma ardeilor.

Ardei_copti_umpluti
Într-un castron mic se amestecă împreună crema de brânză, cheddar și coriandru.

Se adauga carnea de pui tocata și se amestecă.

Ardei_copti_umpluti_02
Umpleti ardeii cu amstecul de pui si dati la rece timp de 1 ora.

Ardei_copti_umpluti_03
Se separă gălbenușurile de albușuri în două boluri separate.

Se adaugă făina, sarea și praful de copt in bolul cu gălbenușuri și se amestecă împreună.

Se bat albusurile. Incorporati albusurile batute si amestecati bine. Se presară mălaiul și amestecati usor.

Se incalzeste o tigaie si se adauga apoi ulei. Dati ardeii prin amestecul de ou si transferati in tigaie.

Ardei_copti_umpluti_04

Prajiti bine, apoi transferati pe un platou cu prosoape de hartie.

Ardei_copti_umpluti_05
Se servesc ardeii cu brânză, coriandru, smantana sau ceapa.

Ardei_copti_umpluti_06

 

Ardei copti umpluti

 

Ardei_copti_umpluti_06

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

poate iti place si:

Ardei copți la borcan – Cum să conservezi gustul verii în borcane

Ardei copți la borcan – Cum să conservezi gustul verii în borcane din: ardei grasi, ulei de masline, sare, apa. Ingrediente: Ardei grași roșii, galbeni sau verzi Ulei de măsline Sare Apă     Mod de preparare: Spălare și pregătire: Spală bine ardeii și îndepărtează semințele și coatele. Poți alege să-i tai în jumătate sau […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Foarte tare reteta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.