Ardei copți la borcan – Cum să conservezi gustul verii în borcane din: ardei grasi, ulei de masline, sare, apa. Ingrediente: Ardei grași roșii, galbeni sau verzi Ulei de măsline Sare Apă Mod de preparare: Spălare și pregătire: Spală bine ardeii și îndepărtează semințele și coatele. Poți alege să-i tai în jumătate sau […]
Reteta zilei: Ardei copti umpluti
PrinteazaArdei copti umpluti din: ardei, piept de pui, crema de branza, coriandru, sare, branza cheddar, oua, faina, praf de copt, malai, ulei, coriandru, smantana, ceapa verde.
Ingrediente:
- 8 ardei
- 2 cani piept de pui prăjit, mărunțit
- 120 gr cremă de brânză
- 2 linguri coriandru tocat
- sare 1/4 linguriță
- 3/4 cană brânză cheddar tocata
- 2 oua
- faina 1 lingura
- sare 1/4 linguriță
- praf de copt 1/8 linguriță
- 2 linguri mălai
- 3/4 ceasca ulei
Ingrediente pentru servire:
- brânză cheddar rasa
- frunze de coriandru
- smântână
- ceapa verde felii
Mod de preparare:
Coaceti ardeii in cuptor, trasferati intr-un castron si lasati sa se raceasca.
Curatati de coaja si scoateti cu atentie semintele, astfel incat sa nu stricati forma ardeilor.
Într-un castron mic se amestecă împreună crema de brânză, cheddar și coriandru.
Se adauga carnea de pui tocata și se amestecă.
Umpleti ardeii cu amstecul de pui si dati la rece timp de 1 ora.
Se separă gălbenușurile de albușuri în două boluri separate.
Se adaugă făina, sarea și praful de copt in bolul cu gălbenușuri și se amestecă împreună.
Se bat albusurile. Incorporati albusurile batute si amestecati bine. Se presară mălaiul și amestecati usor.
Se incalzeste o tigaie si se adauga apoi ulei. Dati ardeii prin amestecul de ou si transferati in tigaie.
Prajiti bine, apoi transferati pe un platou cu prosoape de hartie.
Se servesc ardeii cu brânză, coriandru, smantana sau ceapa.
Ardei copti umpluti
Pofta buna!
poate iti place si:
Ardei copți la borcan – Cum să conservezi gustul verii în borcane
Pofta buna!
Foarte tare reteta