Ardei umpluti cu carne de curcan din: usturoi, ceapa verde, carne de curcan, ardei gras. Poate iti place si: Ardei umpluti cu ton si masline verzi Ardei umpluti cu ton si masline verzi din: ardei grasi, ton, masline verzi, ceapa verde, branza de burduf, ceapa rosie, busuioc. Ingrediente: 4 ardei graşi roşii Pentru umplutura 1: […]
Reteta zilei: Ardei umpluti cu carne de curcan si ierburi aromate
PrinteazaArdei umpluti cu carne de curcan si ierburi aromate din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, usturoi, curcan, patrunjel, oregano, busuioc, supa de pui, ardei, mozzarella, sos de rosii, parmezan.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- ½ ceasca ceapa tocata
- 1 cană ciuperci felii
- 1 lingura usturoi
- 1 kg carne tocata de curcan
- 1 lingura patrunjel verde
- 1 lingurita oregano proaspat
- 1 lingura busuioc proaspat
- 1 ½ cesti supa de pui
- 4-6 ardei
- 1 cana mozzarella tocata
- 2 cesti sos de rosii
- ½ ceasca de parmezan
Mod de preparare:
Incalziti uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adauga ceapa si ciupercile, gatiti 3-4 minute, apoi se adaugă usturoiul și gatiti pentru 1 minut.
Adaugati carnea de curcan si gatiti pana se rumeneste.
Adăugați pătrunjel, oregano și busuioc.
Se toarnă ½ ceasca supa de pui peste ierburi.
Se amestecă totul împreună, se reduce focul și se fierbe timp de 10 minute.
Opriti focul și lasati sa se raceasca. Se toarnă restul de supa de pui în partea de jos a unei cratie.
Curatati ardeii. Umpleti ardeii.
Acoperiti cu un strat de brânză mozzarella. Adaugati sos. Așezați fiecare ardei umplut în cratita.
Gatiti la foc mic timp de 3 ore. Serviti cu parmezan.
Ardei umpluti cu carne de curcan si ierburi aromate
Pofta buna!
Ardei umpluti, dietetici din: ardei, orez, ceapa, ulei, scortisoara, patrunjel, rosii, boia, naut, miere, stafide, sare, piper. Ingrediente: 4 ardei graşi 100 g orez 5 fire de ceapă verde 1 lingură cu ulei de măsline 1 vârf cuţit de scorţişoară 1/2 legătură de pătrunjel verde 200 ml supă de legume 1 cutie cu roşii decojite […]
Pofta buna!
S-au cam scofalcit 🙁