Ardei umpluti cu carne de vita si legume din: carne de vita, ceapa, ulei de masline, fasole neagra, porumb, condimente, ardei grasi, branza, smantana, verdeata.
Ingrediente:
1/2 kg carne de vita, tocata
1/2 ceapa, tocata
2 linguri ulei de masline
1 cutie fasole neagra
1 ceasca de porumb
1-2 linguri condimente
2-3 ardei grasi, taiati pe jumatate si curatati de seminte
1 cana de branza maruntita
smantana si verdeata, pentru servire
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170C. Intr-o tava pe hartie de copt, puneti ardeii si se stropesc cu ulei de masline.
Coaceti timp de 15-20 de minute.
Intre timp, intr-o tigaie sotati ceapa cu o lingura de ulei de masline la foc mediu pana se inmoaie.
Adaugati carnea de vita si gatiti cu ceapa pana se rumeneste. Scurgeti grasimea.
Se adauga 1/2 ceasca de apa si condimentele, se amesteca bine.
Adaugati fasolea neagra si porumbul si fierbeti cateva minute.
Transferati ardeii intr-un vas termorezistent.
Umpleti ardeii cu amestecul de carne de vita.
Presarati branza. Dati la cuptor aproximativ 10 minute.
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.