Ardei umpluti cu spanac si feta din: ulei de masline, usturoi, ceapa, rosii, supa de legume, oregano, grau, nuci de pin, ardei, spanac, feta, sare, piper. Ingrediente: 3 linguri ulei de măsline 2 catei usturoi, tocat 1 ceapă mică, tocata 450gr rosii tocate 2 ½ cesti de supa de legume 2 ½ lingurițe oregano uscat […]
Reteta zilei: Ardei umpluti cu quinoa
PrinteazaArdei umpluti cu quinoa din: ardei gras, quinoa, ceapa, branza de capra, porumb, rosii, coriandru.
Ingrediente:
- 3 ardei grasi
- ¼ ceasca quinoa uscată
- ⅓ ceasca ceapă tocată
- ⅓ ceasca brânză de capră afumată
- ⅓ ceasca porumb
- 1 cutie de rosii, cuburi
- 1 legatura coriandru, tocat
Mod de preparare:
Preîncălziți grătarul la 200C. Gatiti quinoa conform instructiunilor.
Într-un castron mic combinați quinoa, porumb, roșii, ceapă și brânză de capră. Se amestecă bine.
Taiati ardeii in jumatati, indepartati semintele si umpleti cu amestecul de quinoa.
Se condimentează cu sare și piper. Se pun pe gratar timp de 5 minute.
Serviți imediat, garnisiti cu coriandru tocat.
Ardei umpluti cu quinoa
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Reteta zilei: Ardei umpluti cu spanac si feta
Rețetă de ardei umpluți cu carne și orez – Mâncare tradițională mediteraneană
Rețetă de ardei umpluți cu carne și orezRețetă de ardei umpluți cu carne și orez din: ardei, carne de vita, ceapa, usturoi, orez, rosii tocate, ulei de masline, cimbru, sare, piper, supa de pui. Ardeii umpluți sunt un preparat tradițional în bucătăria mediteraneană și balcanică, și se găsesc în variante diferite în mai multe țări. […]
Pofta buna!