Aripioare de pui cu sos iute si sos de branza din: aripioare de pui, sos iute, margarina sau unt, telina, sos de branza. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui […]
Reteta zilei: Aripi de pui cu sos picant si seminte de susan
PrinteazaAripi de pui cu sos picant si seminte de susan din: aripi de pui, usturoi, ceapa, ketchup, sos sriracha, otet balsamic, sos de soia, chimen, sare, piper, ulei de masline, seminte de susan.
Ingrediente:
- 1 kg aripi de pui
- 2-3 catei de usturoi, tocat
- 1/2 ceapa, tocata
- 1/2 ceasca ketchup
- 1/4 ceasca sos sriracha
- 1 lingura otet balsamic
- 1 lingura sos de soia
- 1/4 linguriță de chimen
- sare si piper
- ulei de masline
- seminte de susan, pentru garnitura
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Taiati aripile de pui.
Puneți pe o foaie de copt intr-o tava. Se presara cu sare si piper.
Dati la cuptor timp de 45 minute, intorcand la jumatatea timpului.
Într-o tigaie, gatiti ceapa și usturoiul cu ulei de măsline cateva minute.
Se adaugă ketchup, sriracha și chimen. Se amestecă și incalzeste bine.
Scoateti aripile de pui din cuptor si dati prin sos, apoi presarti cu seminte de susan!
Serviti imediat.
Aripi de pui cu sos picant si seminte de susan
Pofta buna!
Aripioare de pui in crusta de unt de arahide
Aripioare de pui in crusta de unt de arahide din: sos de soia, zahar, unt de arahide, sherry, ulei, otet de mere, fulgi de chili, condimente, usturoi, aripioare de pui. Ingrediente: 30ml sos de soia 3 linguri zahar sau indulcitor 3 linguri unt de arahide 2 linguri sherry 1 lingura ulei 1 lingura otet de […]
Aripioare de pui cu paprika din:aripioare de pui, ulei de masline, usturoi, sare, piper, paprika. Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă […]