Reteta zilei: Aripioare in crusta cu usturoi

Printeaza

Aripioare in crusta cu usturoi din: aripi, miere, sos de soia, usturoi, praf de chili, ulei, sare.

Aripioare in crusta cu usturoi

Ingrediente:

  • 12 aripi de pui
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 căței de usturoi tocat
  • 1/3 linguriță praf de chili
  • 1 1/2 linguri ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Spălați aripile de pui, scurgeți-le cu un prosop de hârtie și puneți-le într-un castron mare.

Aripioare in crusta cu usturoi

Presărați cu sare și chili. Combinați sucul de soia, mierea și usturoiul.

Înveliți bine aripile în amestec.

Marinati la frigider cel putin 1 ora.

Preîncălziți cuptorul la 190 C.

Așezați aripile de pui într-un vas de copt uns.

Aripioare in crusta cu usturoi
Coaceți, neacoperit, în cuptorul preîncălzit timp de 50 minute.

Serviti calde.

Aripioare in crusta cu usturoi

Aripioare in crusta cu usturoi

Aripioare in crusta cu usturoi

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Aripioare de pui cu sos de usturoi

Aripioare de pui cu sos de usturoi din: aripioare de pui, uturoi, ulei, coniac, faina, vin, sare, piper, sofran, patrunjel. Ingrediente: 12 aripioare de pui 12 căţei de usturoi 1/2 linguri de ulei de măsline 1 lingură de coniac 1/2 de linguriţă de făină 100 ml vin alb 50 ml supă de găină sare 1-2 linguri […]

 

Aripioare de pui in crusta de usturoi

Reteta zilei: Aripioare de pui in crusta cu aroma de usturoi

Aripioare de pui in crusta cu aroma de usturoi din: aripioare, lapte batut, chips-uri, faina, oua, praf de usturoi, sare, piper, ulei. Ingrediente:  16 aripioare de pui 2 cesti lapte batut 1 punga de chips-uri nachos 1 cană făină 2 oua batute 2 linguri de praf de usturoi sare si piper ulei, pentru prajit Mod […]

 

 

Aripioare cu sos de usturoi

Aripioare cu sos de usturoi din: aripioare de pui, pesmet, oua, sare, piper, ulei, usturoi, ulei de floarea soarelui, apa minerala, smantana. Ingrediente: 12 aripioare de pui 200 g pesmet 3 oua sare piper ulei pentru prajit pentru sosul de usturoi: 1 capatana de usturoi 30 ml ulei de floarea soarelui 1-2 lingurita apa minerala […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.