Reteta zilei: Aripioare de pui la cuptor

Printeaza

Aripioare de pui la cuptor din: aripi, pesmet, faina, pudra de usturoi, praf de chili, unt topit, ulei de masline, sare.

Ingrediente: Aripioare de pui la cuptor

  • 16 aripi de pui
  • 1/3 cană pesmet
  • 1/3 cană de făină
  • 1 linguriță pudră de usturoi
  • 1/3 linguriță praf de chili
  • 4 linguri unt topit
  • 1/2 linguriță ulei de măsline
  • sare, dupa gust

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.
Intr-o tava puneti hartie de copt si ungeti cu ulei de masline.

Aripioare de pui la cuptor
Presărați praf de usturoi, praf de chili, sare pe toate părțile aripilor.
Pe o farfurie amestecati împreună făina și pesmetul.
Scufundați fiecare aripă în unt, apoi acoperiți puiul cu amestec de făină, scuturați excesul.

Aripioare de pui la cuptor
Aranjați aripile în vasul de copt pregătit.
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute. Întoarceți bucățile și coaceți-le neacoperite încă 20 de minute.

Aripioare de pui la cuptor

Aripioare de pui la cuptor

Aripioare de pui la cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.