Reteta zilei: Aripioare de pui la cuptor
PrinteazaAripioare de pui la cuptor din: aripi, pesmet, faina, pudra de usturoi, praf de chili, unt topit, ulei de masline, sare.
- 16 aripi de pui
- 1/3 cană pesmet
- 1/3 cană de făină
- 1 linguriță pudră de usturoi
- 1/3 linguriță praf de chili
- 4 linguri unt topit
- 1/2 linguriță ulei de măsline
- sare, dupa gust
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 200C.
Intr-o tava puneti hartie de copt si ungeti cu ulei de masline.
Presărați praf de usturoi, praf de chili, sare pe toate părțile aripilor.
Pe o farfurie amestecati împreună făina și pesmetul.
Scufundați fiecare aripă în unt, apoi acoperiți puiul cu amestec de făină, scuturați excesul.
Aranjați aripile în vasul de copt pregătit.
Coaceți, neacoperit, timp de aproximativ 20 de minute. Întoarceți bucățile și coaceți-le neacoperite încă 20 de minute.
Aripioare de pui la cuptor
Pofta buna!