Reteta zilei: Avocado umplut cu carne de crab si ton
PrinteazaO reteta de avocado umplut cu carne de crab si ton in suc propriu, mustar dijon, ulei de masline si ardei iute.
Ingrediente:
- 100 g ton în suc propriu si carne de crab
- 1 linguriţă muştar Dijon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 mână frunze de busuioc, tocate, iar cele mai mici păstrate pentru decor
- 1 ardei iute roşu, fără seminţe, tocat
- 2 avocado
Mod de preparare:
Pentru a prepara amestecul de crab/ton, se desface carnea în bucăţi mici şi se aşază într-un castron mic împreună cu muştarul şi cu uleiul. Se asezonează după gust. Se poate prepara cu o zi înainte.
Se adaugă busuiocul şi ardeiul iute înainte de servire. Pentru a servi, se înjumătăţesc fructele de avocado, se scot sâmburii şi se umple fiecare jumătate cu amestecul, apoi se decorează cu frunzuliţe mici de busuioc. Se foloseşte o linguriţă de ceai pentru a mânca.
Avocado umplut cu carne de crab si ton
Poftă bună!
Ce bun trebuie sa fie
N-am facut asa ceva pana acum