Reteta zilei: Batoane cu pui si bacon

Printeaza

Batoane cu pui si bacon din: aluat de pizza, pui, bacon, mozzarella, parmezan, sos de maioneza, faina.

 Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • 300gr aluat de pizza
  • 2 cesti pui gătit
  • 1 cană bacon prajit si maruntit
  • 3 cesti mozzarella rasa
  • 1/2 cana parmezan
  • 1 cană sos de maioneza
  • făină

 

 

Mod de preparare:

Pregatiti toate ingredientele in castroane pe suprafata de lucru.

Împărțiți aluatul în 6 bucăți.

Intindeti fiecare bucată de aluat într-o formă dreptunghiulară pe o suprafata de lucru presarata cu faina. Ungeti cu sos de maioneza. Presarati pui și bacon.

Apoi presarati mozzarella.

Rulati si asezati intr-o tava unsa cu unt.

Coaceți la 180C timp de aproximativ 17 minute, se scoate din cuptor si se presara parmezan. Coaceți pentru inca 3-5 minute.

Serviti batoanele calde.

 

Batoane cu pui si bacon

Batoane cu pui si bacon

 

Pofta buna!

 

 

 

Scoici în Sos de Unt și Vin Alb

Scoici în Sos de Unt și Vin Alb – un preparat sofisticat și savuros, ideal pentru ocazii speciale sau pentru a transforma o cină obișnuită într-o experiență culinară deosebită. Această rețetă combină delicatețea scoicilor cu bogăția și aromele complexe ale sosului de unt și vin alb, creând un fel de mâncare care va impresiona cu […]

Ceai Negru cu Frunze de Căpșuni

Ceai Negru cu Frunze de Căpșuni – este o băutură rafinată și aromată, perfectă pentru momentele de relaxare. Această combinație unică adaugă o notă proaspătă și fructată ceaiului negru tradițional, creând o experiență gustativă complexă și revigorantă. Ingrediente: 2 lingurițe de ceai negru vrac sau 2 pliculețe de ceai negru 1 lingură de frunze uscate […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.