Tort cu bezele si caramel din: frisca, cafea, oua, nuci, faina, zahar, unt, vanilie. Ingrediente: 500 g frişcă 100 ml cafea Pentru blat: 6 albuşuri 150 g zahăr tos 250 g nuci măcinate fin 4 linguri cu făină sare Pentru crema caramel: 2 ouă + 6 gălbenuşuri 200 g zahăr 200 g unt 100 g […]
Bezele umplute din: bezele, sos de ciocolata, alune. Ingrediente: sos de ciocolată – circa 250 g 40 bezele simple – de cumpărat 100 g alune de pădure rumenite şi tocate Mod de preparare: Unge o minibezea cu o lingură de sos, înmoaie In alune şi lipeşte deasupra altâ bezea. Repetă procedeul cu toată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.