Bezele traditionale din: oua, zahar, unt. Ingrediente: 3 albuşuri 9 linguri cu zahăr pudră zahăr vanilinat 1 lingură cu unt Mod de preparare: Punem albuşurile într-o oală cu gura mai largă şi le batem spumă tare împreună cu zahărul pudră. Peste compoziţie punem un plic de zahăr vanilinat sau 1 lingură de rom, omogenizăm amestecul […]
Bezele cu mandarine din: zahar, albus, smantana, mandarine. Ingrediente: 7 albuşuri 500 g zahăr pudră 1 pliculeţ zahăr vanilat 400 g smântână pentru frişcă 2-3 linguri zahăr 4-5 mandarine feliate Mod de preparare: Combini albuşurile cu zahărul pudră şi aşezi vasul pe foc. Amesteci să se topească zahărul, dai vasul deoparte şi mixezi până […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.