Reteta zilei: Bezele
PrinteazaBezele din: albus de ou, zahar pudra, esenta de vanilie, crema de tartar, sare.
Ingrediente:
- 4 albușuri de ou
- 1/4 ceasca + 2 linguri zahar pudra
- 1/2 linguriță esenta de vanilie
- 1/4 linguriță cremă de tartar
- 1/8 linguriță de sare
Mod de preparare:
In doua tavi asezati hartie de copt si preincalzti la 250C.
Bateti albușuri de ou, zahăr pudra, vanilie, crema de tartar și sare într-un bol cu mixerul.
In fiecare tava formati cu ajutorul unei linguri cate 10 bezele.
Coaceți timp de aproximativ 20 de minute, apoi se reduce temperatura la 200 ° și coaceti încă 20 de minute.
Opriți cuptorul și lăsați bezele sa se racească în cuptor timp de cel puțin 2 ore, fara sa deschideti cuptorul.
Scoateți bezelele din tava si asezati pe un platou, apoi serviti.
Bezele
Pofta buna!
Sos Caesar Autentic: Secretul unei Salate Perfecte
din: galbenusuri de ou, fileuri de ansoa, usturoi, suc de lamaie, mustar dijon, ulei de masline, parmezan, sare, piper. Sosul Caesar este, fără îndoială, sufletul celebrei salate cu același nume, un clasic al bucătăriei internaționale. Originar din Mexic, creat de chef-ul italian Caesar Cardini în anii 1920, acest […]
Salată Exotică de Mango cu Creveți și Dressing Citric
Salată Exotică de Mango cu Creveți și Dressing Citric din: creveti, mango, avocado, ardei, ceapa rosie, suc de lime, ulei de masline, miere, sos de soia, usturoi, sare, piper, coriandru, fulgi de chili. Această salată nu doar că este o plăcere pentru papilele gustative, dar este și o alegere sănătoasă, plină de vitamine și minerale […]
Nu-mi plac bezelele
Bezele, asa simple, fara nimic, poate sa pui pe o prajitura, ceva de genul asta, simple n-au nici un haz