Reteta zilei: Biscuiti fragezi cu anason

Printeaza

O reteta simpla si delcioasa de bisuciti fragezi cu anason din: zahar, unt, faina, amidon si anason.

Biscuiti fragezi cu anason

Ingrediente:

  • 125 g zahăr
  • 250 g unt
  • 250 g făină
  • 125 g amidon
  • 1 anason

 

 

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, pune zahărul şi untul. Freacă energic cu o lingură de lemn până se topeşte zahărul.

Biscuiti_fragezi_cu_anason

Separat, cerne făina cu amidonul, apoi încorporeaz-o în crema de unt şi zahăr. Frământă toate aceste ingrediente şi lasă aluatul la rece o oră.

Biscuiti_fragezi_cu_anason_02

Intinde din aluat o foaie groasă de 2 cm şi aşaz-o într-o tavă Unsă şi tapetată cu hârtie de copt. Din loc în loc, înţeapă cu furculiţa şi presează cu anasonul pentru a obţine un model în formă de stea.

Biscuiti_fragezi_cu_anason_03

Taie aluatul în pătrate potrivite. Ai grijă ca modelul în formă de stea să fie în centrul pătratului. Presară deasupra puţin zahăr şi lasă la cuptor, la foc moderat, până se auresc, cam 40-45 de minute.

Biscuiti_fragezi_cu_anason_04

Biscuiti fragezi cu anason

Biscuiti fragezi cu anason

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.