Reteta zilei: Biscuiti cu frisca si capsuni

Printeaza

Biscuiti cu frisca si capsuni din: capsuni, zahar, faina, praf de copt, bicarbonat, sare, unt, lapte batut, frisca, smantana, zahar pudra, esenta de vanilie.

 

Ingrediente:

  • 2 cani căpșuni feliate
  • 2 linguri zahăr

Ingrediente biscuiti:

  • 2 cani faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1/2 cana unt
  • 3/4 ceasca lapte batut

Ingrediente topping:

  • frisca
  • 1 cana smantana
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1/2 lingurita esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Se amestecă căpșunile cu zahăr și se lasa sa stea timp de câteva ore. Se prepară biscuiții, amestecand toate ingredientele pana la omogenizare.

Se coc la 150C 20-25 de minute. Se lasa sa se raceasca complet.

Bateti frisca cu smantana, zahar si esenta de vanilie.

Luati cate un biscuite si asezati felii de capsuni, adaugati frisca si adaugati inca un biscuite.

Repetati procedeul pana terminati biscuitii. Serviti imediat.

 

Biscuiti cu frisca si capsuni

Biscuiti_cu_frisca_si_capsuni_07

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Sincer astia nu prea seamana cu biscuitii de la noi, dar cu frisca si capsuni arata cum nu se poate mai bine si sunt foarte tentata sa-i incerc si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.