Reteta zilei: Biscuiti cu migdale

Printeaza

Biscuiti cu migdale din: faina, praf de copt, sare, migdale, nucsoara, scortisoara, cuisoare, zahar, oua, esenta de vanilie si albus de ou.

Ingrediente:

Biscuiti cu migdale

  • 1 1/4 cupe faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • sare
  • 1 cana migdale feliate
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1/4 lingurita cuisoare
  • 3/4 ceasca de zahar
  • 2 oua
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 albus de ou

 

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 150C. Intr-un castron mare, amestecati faina, praful de copt și sarea.

Adaugați migdalele, nucsoara, scorțișoara, cuișoarele și 1/2 cana plus 2 linguri de zahar tos și se amesteca pentru a se combina.

Intr-un castron mic separat, amestecati impreuna oualele și esenta de vanilie.

Se toarna ingredientele umede in ingredientele uscate și se amesteca pentru a se combina.

Biscuiti cu migdale

Scoateți aluatul din castron și puneti-l pe o suprafata de lucru presarata cu faina.

Intindeti si rulati aluatul sub forma unui dreptunghi.

Transferati pe o foaie de copt in cuptor. Coaceți aluatul 30 de minute.

Biscuiti cu migdale

Scoateți aluatul din cuptor. Ungeti cu albus de ou, presarati restul de zahar si mai coaceti 15 minute.

Scoateți din cuptor și lasati sa se răcească 10 minute.

Transferati pe o farfurie, taiati felii potrivite, apoi mai coaceti 15-20 de minute.

Scoateti din cuptor, lasati sa se raceasca complet si serviti.

Biscuiti cu migdale

Biscuiti cu migdale

Biscuiti cu migdale

 

Pofta buna!

 

 

 

4 comentarii

  1. Deliciosi!

  2. Valentina Constantin

    Biscuiti arata foarte bine!

  3. Parcai paine, asa arata biscuitii astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.