Reteta zilei: Biscuiti pentru micul dejun

Printeaza

Biscuiti pentru micul dejun din: faina, amidon, sare, praf de copt, zahar, smantana lichida, unt topit, gem, miere.

 

Ingrediente:

  • 1 3/4 cani faina
  • 1/4 ceasca amidon
  • 3/4 linguriță sare
  • 1 lingura praf de copt
  • 2 lingurite zahar
  • 1 1/4 cani smantana lichida
  • 1-2 linguri unt topit
  • gem sau miere, pentru servire

 

 

Mod de preparare:

Amestecati împreună făină, amidon, sare, praf de copt și zahăr.

Se incorporeaza smantana si se amesteca pana se omogenizeaza aluatul.

Rotiți aluatul pe o suprafata de lucru presarata cu faina si intindeti un cerc, apoi cu o forma taiati biscuitii.

Asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Ungeti cu unt.

Puneți tava cu biscuiți în congelator timp de 30 minute.

Se incalzeste cuptorul la 200C, coaceți timp de 20 minute.

Scoateți din cuptor, lasati sa se raceasca si serviti cu gem sau miere.

 

Biscuiti pentru micul dejun

Biscuiti_pentru_micul_dejun_07

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Gabriela Martin

    Nu prea arata a biscuiti

  2. Mie-mi plac, nu stiu cat de buni sunt pentru de dimineata. Eu dimineata mananc serios, nu biscuiti….mi se pare cam slabut micul dejun

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.