Descoperă Istoria, Nutriția și Rețeta Autentică. Enchiladas, un simbol al bucătăriei mexicane, sunt mult mai mult decât un simplu fel de mâncare; ele reprezintă o fereastră către istoria și cultura vibrantă a Mexicului. Acest articol își propune să exploreze istoria profundă, evoluția și semnificația enchiladelor, împletind fapte […]
Reteta zilei: Biscuiti pentru micul dejun
PrinteazaBiscuiti pentru micul dejun din: faina, amidon, sare, praf de copt, zahar, smantana lichida, unt topit, gem, miere.
Ingrediente:
- 1 3/4 cani faina
- 1/4 ceasca amidon
- 3/4 linguriță sare
- 1 lingura praf de copt
- 2 lingurite zahar
- 1 1/4 cani smantana lichida
- 1-2 linguri unt topit
- gem sau miere, pentru servire
Mod de preparare:
Amestecati împreună făină, amidon, sare, praf de copt și zahăr.
Se incorporeaza smantana si se amesteca pana se omogenizeaza aluatul.
Rotiți aluatul pe o suprafata de lucru presarata cu faina si intindeti un cerc, apoi cu o forma taiati biscuitii.
Asezati pe o foaie de copt intr-o tava. Ungeti cu unt.
Puneți tava cu biscuiți în congelator timp de 30 minute.
Se incalzeste cuptorul la 200C, coaceți timp de 20 minute.
Scoateți din cuptor, lasati sa se raceasca si serviti cu gem sau miere.
Biscuiti pentru micul dejun
Pofta buna!
Nu prea arata a biscuiti
Mie-mi plac, nu stiu cat de buni sunt pentru de dimineata. Eu dimineata mananc serios, nu biscuiti….mi se pare cam slabut micul dejun