Ciorbă de Fasole cu Afumătură – Secretele Bucătăriei Românești din: fasole boabe, afumatura, ceapa, morcovi, ardei, usturoi, bulion, foi de dafin, sare, piper, cimbru, ulei, lamaie. Ingrediente: 500g fasole boabe 300g afumătură (cârnați afumați sau costiță afumată) 2 cepe mari, tocate 3 morcovi, tăiați rondele 2 ardei, tăiați cubulețe 3-4 căței de usturoi, tocați […]
Reteta zilei: Bomboane delicioase cu nuca de cocos
PrinteazaBomboane delicioase cu nuca de cocos din: zahar, unt, lapte praf, fulgi de nuca de cocos, napolitane de vanilie, esenta de migdale, migdale prajite.
Ingrediente:
- 1 cana de zahar
- 1 ceasca unt
- 2 cani de lapte praf
- 1 1/2 cani fulgi de nuca de cocos
- 1 cana napolitane de vanilie, maruntite
- 1 lingurita esenta de migdale
- 1/2 ceasca de migdale prajite
- 1/2 cana fulgi de nuca de cocos, pentru topping
Mod de preparare:
Combinati zaharul cu untul si bateti pana obtineti un aluat cremos. Se incorporeaza laptele praf.
Adaugati napolitanele maruntite, esenta de migdale si fulgi de nuca de cocos.
Formati bilute in care adaugati cate o migdala, apoi scufundati in fulgi de nuca de cocos.
Repetati procesul pana terminati aluatul. Asezati pe un platou si dati la rece sa se intareasca, apoi serviti.
Bomboane delicioase cu nuca de cocos
Pofta buna!
Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă
Muraturi Țărănești : Rețeta Tradițională pentru Toamnă din: castraveti, gogosari, ardei, morcovi, conopida, apa, otet de mere, sare, usturoi, frunze de visin, hrean, marar. Ingrediente: 5 kg de legume (castraveți, gogoșari, ardei, morcovi, conopidă) 5 l de apă 500 ml oțet de mere 200 g sare de bucătărie 10 căței de usturoi Frunze de […]
Vreau si euuuuuuuuuuuuu bomboane din asteaaaaa
Zicic a sunt bomboane rafaelo