Reteta zilei: Bomboane Raffaello

Printeaza

Bomboane Raffaello din: mascarpone, zahar, nuca de cocos, napolitane de vanilie si alune.

Ingrediente:

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

  • 350g mascarpone
  • 250g zahar
  • 250g nuca de cocos rasa
  • 125g napolitane de vanilie
  • alune

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un castron se amesteca bine toate ingredientele cu mainile. Se formeaza din compozitie, bilute de Raffaelo, iar in centru se pune cate o aluna.

Bomboane Raffaello

Se trec bomboanele Raffaello prin nuca de cocos, apoi se pun in cupe de hartie si se pastreaza la frigider pana la servire.

Bomboane Raffaello

O alta varianta de preparare a bomboanelor Raffaello ar fi sa treceti bilutele prin ciocolata alba topita si apoi prin nuca de cocos.

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Bomboane Raffaello

Pofta buna!

 

4 comentarii

  1. Daaaaaaaaaaaaaa

  2. Yamiiiiii

  3. Foarte bune aceste bomboane rafaelo

  4. Bune rau bomboanele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.