Reteta zilei: Briose cu ou si bacon

Printeaza

Briose cu ou si bacon din: ardei copt, bacon, oua, sare, piper, mozzarella, patrunjel, arpagic.

 

Ingrediente: 

  • 1/2 cană ardei copt
  • 4 felii de bacon
  • 4 oua
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1/3 cană de brânză mozzarella
  • patrunjel sau arpagic pentru garnitura

 

 

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C.

Ungeti o tava de briose cu ulei. Se pune cate o felie de bacon in partea de jos a fiecarei forme.

Briose_cu_ou_si_bacon
Se taie ardeiul copt cuburi si se adauga in forme.

Briose_cu_ou_si_bacon_02
Bateti ouale intr-un castron mic și asezonati cu sare și piper.

Briose_cu_ou_si_bacon_03

Se împarte amestecul in forme. Se presara cu brânză și se da tava la cuptor timp de 12-15 de minute.

Briose_cu_ou_si_bacon_04

Se scot din cuptor și se lăsa să se odihnească timp de 1-2 minute.

Se transferă pe un platou si se presara cu patrunjel sau arpagic.

Serviti imediat.

Briose_cu_ou_si_bacon_05

 

Briose cu ou si bacon

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Briose cu parizer

Briose cu parizer din: ceapa, usturoi, parizer, cornisor, unt, faina, verdeturi, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, lapte batut, lamaie, hrean, mustar. Ingrediente: 1 ceapă 1 căţel de usturoi 150 g parizer cu şuncă 1 cornişon murat unt pentru uns 250 g făină 150 g amestec de verdeţuri 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper […]

 

 

Briose cu bacon afumat

Briose cu bacon afumat din: cartofi, ceapa, oua, faina, unt, bacon afumat, telemea, piper, sare, seminte de floarea soarelui. ingrediente: 50 g cartofi o ceapa 2 oua 100 g faina 25 g unt 100 g bacon afumat 30 g telemea piper sare o lingura seminte de floarea soarelui   Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se […]

 

Briose cu rosii cherry

Briose cu rosii cherry din: dovlecei, oua, faina, branza, smantana, ulei, rosii, seminte, praf de copt, sare. Ingrediente: 2 dovlecei 4 ouă de bibilică 200 g făină 100 g brânză de capră 100 g smântână 30 ml ulei 12 roşii cherry galbene 30 g amestec de seminţe (dovleac, in, floarea-soarelui, susan) 1/2 linguriţă praf de […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.