Briose cu parizer din: ceapa, usturoi, parizer, cornisor, unt, faina, verdeturi, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou, ulei, lapte batut, lamaie, hrean, mustar. Ingrediente: 1 ceapă 1 căţel de usturoi 150 g parizer cu şuncă 1 cornişon murat unt pentru uns 250 g făină 150 g amestec de verdeţuri 1/2 linguriţă sare 1/2 linguriţă piper […]
Reteta zilei: Briose cu ou si bacon
PrinteazaBriose cu ou si bacon din: ardei copt, bacon, oua, sare, piper, mozzarella, patrunjel, arpagic.
Ingrediente:
- 1/2 cană ardei copt
- 4 felii de bacon
- 4 oua
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 1/3 cană de brânză mozzarella
- patrunjel sau arpagic pentru garnitura
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 170C.
Ungeti o tava de briose cu ulei. Se pune cate o felie de bacon in partea de jos a fiecarei forme.
Se taie ardeiul copt cuburi si se adauga in forme.
Bateti ouale intr-un castron mic și asezonati cu sare și piper.
Se împarte amestecul in forme. Se presara cu brânză și se da tava la cuptor timp de 12-15 de minute.
Se scot din cuptor și se lăsa să se odihnească timp de 1-2 minute.
Se transferă pe un platou si se presara cu patrunjel sau arpagic.
Serviti imediat.
Briose cu ou si bacon
Pofta buna!
Briose cu bacon afumat din: cartofi, ceapa, oua, faina, unt, bacon afumat, telemea, piper, sare, seminte de floarea soarelui. ingrediente: 50 g cartofi o ceapa 2 oua 100 g faina 25 g unt 100 g bacon afumat 30 g telemea piper sare o lingura seminte de floarea soarelui Mod de preparare: Cartofii curăţaţi se […]
Briose cu rosii cherry din: dovlecei, oua, faina, branza, smantana, ulei, rosii, seminte, praf de copt, sare. Ingrediente: 2 dovlecei 4 ouă de bibilică 200 g făină 100 g brânză de capră 100 g smântână 30 ml ulei 12 roşii cherry galbene 30 g amestec de seminţe (dovleac, in, floarea-soarelui, susan) 1/2 linguriţă praf de […]
Pofta buna!
Bravo!