Reteta zilei: Briose cu banane si afine

Printeaza

Briose cu banane si afine din: banana, lapte de migdale, ou, sirop de artar, esenta de vanilie, ulei de cocos, lamaie, fulgi de ovaz, scortisoara, sare, praf de copt, afine, zahar brun.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 1 banana
  • 1 cana de lapte de migdale
  • 1 ou
  • 1/3 cana sirop de arțar
  • 1½ lingurite esenta de vanilie
  • 1 lingura ulei de cocos
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 2 lingurite de suc de lamaie
  • 2 cesti fulgi de ovăz
  • 1 lingurita scortisoara macinata
  • ½ linguriță sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ceasca de afine proaspete
  • 1 lingura zahar brun

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeti o tava de brioșe cu ulei. Așezați banana intr-un castron mare și pasati bine cu o furculita.

Adaugati laptele de migdale, ou, sirop de artar, esenta de vanilie, ulei de nucă de cocos, coaja de lamaie si sucul și amestecati pana se omogenizeaza.

Într-un castron separat, combinati ovăz, scorțișoară, sare și praful de copt. Adaugati ingredientele uscate in ingredientele umede și amestecati.

Se adauga afinele. Turnati amestecul de fulgi de ovăz în tava de brioșe.

Coaceți timp de 18-20 minute. Lasati sa se raceasca si serviti presarate cu zahar brun.

 

Briose cu banane si afine

Briose cu banane si afine

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Imi dai si mie din briosele astea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.