Briose cu carne de pasare din: paine, lapte batut, telina, carne de curcan, ulei, faina, ceapa, cimbru, salvie, maghiran, patrunjel, sare, piper, praf de copt, bicarbonat, ou. Ingrediente: 100 g pâine albă 300 g lapte bătut 100 g ţelină 150 g carne de curcan 90 ml ulei de floarea-soarelui 14 forme din hârtie de copt […]
Briose din carne din: carne tocata, telina, ceapa, unt, cartofi, chifla, oua, sare, boia, seminte de susan. Ingrediente: 1/2 kg carne tocată (porc şi vită) 250 g ţelină 1 legătură frunze de ţelină 1 ceapă 1 linguriţă unt 2 cartofi 1 chiflă 2 ouă sare boia seminţe de susan Mod de preparare: Cureţi şi speli […]
Briose cu carne de vitel si ardei capia din: carne de viţel tocată, ardei graşi verzi, ardei capia, ceapa, cartofi, telina, unt, ceapă verde, ou, patrunjel, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g carne de viţel tocată 2 ardei graşi verzi 5 ardei capia 2 cepe 500 g cartofi pentru piure 1 ţelină mică 100 g unt ceapă verde 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Arata bine briosele cu carne, breau si eu 🙂