Briose cu ciocolata amaruie din: unt, ciocolata, oua, mascarpone, faina, zahar. Ingrediente: 150 g ciocolată amăruie 150 g unt 100 g zahăr pudră 3 ouă bătute 70 g faină 100 g ciocolată albă 150 g mascarpone Mod de preparare: Se topesc la bain-marie 150 g ciocolată amăruie şi 150 g unt. Se adaugă 100 […]
Reteta zilei: Briose cu ciocolata, fara gluten
PrinteazaBriose cu ciocolata, fara gluten din: faina de ovaz, cacao, praf de copt, sare de mare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banana, vanilie, ciocolata.
Ingrediente:
- 1½ cană făină de ovaz fără gluten
- 1 ceasca cacao
- 1 linguriță praf de copt
- ½ linguriță sare de mare
- ¼ linguriță bicarbonat de sodiu
- 2 ouă, bătute ușor
- ⅓ ceasca ulei de nucă de cocos topit
- ⅓ ceasca sirop de arțar
- 1 banana coapta
- ½ linguriță vanilie
- ciocolata rasa
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Aranjati o tava de briose.
Într-un castron mare se amestecă făină de ovaz, cacao, praf de copt, sare și bicarbonat de sodiu.
Pastrati deoparte.
Într-un castron mediu se amestecă ouă, ulei de nucă de cocos, sirop de arțar, banană, ciocolata rasa și vanilie.
Se adaugă amestecul de făină de ovaz, amestecând până se combină bine.
Împărțiți aluatul în tava. Coaceți 20-25 de minute.
Se racesc complet inainte de servire.
Briose cu ciocolata, fara gluten
Pofta buna!
Briose cu migdale si ciocolata neagra
Briose cu migdale si ciocolata neagra din: faina, unt, zahar, oua, migdale, praf de copt, ciocolata, cirese. Ingrediente: 250 g făină 140 g unt 125 g zahăr 3 ouă 25 g migdale măcinate 1/2 plic praf de copt 100 g ciocolată neagră 100 g cireşe coaja unei portocale Mod de preparare: Ouăle se freacă […]
Briose cu ciocolata si nuci din: zahar, ulei, apa minerala, faina, sare, praf de copt, ciocolata, nuca, rahat. Ingrediente: Pentru brioşe: 1 cană zahăr 1/2 cană ulei 1 esenţă de lămâie sau de rom 1 cană apă minerală 2 căni făină 1 praf de sare 1 plic praf de copt Pentru decor: 100 ciocolată de […]
Pofta buna!