Reteta zilei: Briose cu crema de cacao

Printeaza

Briose cu crema de cacao din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, oua, zahar, esenta de vanilie, ulei de rapita, lapte batut, crema de branza, unt, zahar pudra, cacao.

 

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:

  • 2 1/2 cani faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 4 ouă
  • 1 1/2 cani zahăr
  • 1/2 linguri esenta de vanilie
  • 1 cană ulei de rapita
  • 1 cană lapte bătut
  • 500gr cremă de brânză
  • 1/2 cana unt
  • 3 cesti zahăr pudră
  • 1/2 cani cacao
  • 1 lingurita esenta de vanilie

 

Mod de preparare:

Într-un bol amestecati împreună ouăle cu zaharul pana se omogenizeaza.

Adaugati uleiul si vanilia si amestecati pana se omogenizeaza.

Într-un castron separat, combinati faina, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.

Adăugați ingredientele uscate in cele umede. Se amestecă pentru a se combina.

Adaugati 1/3 din cantitatea de unt. Bateti bine, incorporati făina și laptele bătut.

Turnati aluatul intr-o tava de briose si coaceți timp de aproximativ 13 minute.

Intre timp pregatiti crema, intr-un bol amestecati împreună crema de branza cu restul de unt și esenta de vanilie pana se omogenizeaza.

Incorporati zahărul pudră si cacaua, apoi omogenizati.

Puneti intr-un pos si ornati briosele dupa ce s-au racit. Lasati sa se intareasca crema si serviti.

Briose cu crema de cacao

 

Briose cu crema de cacao

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Bune briosele astea?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.