Reteta zilei: Briose cu coacaze

Printeaza

Briose cu coacaze din: faina, zahar pudra, praf de copt, sare, ulei vegetal, lapte, oua si afine.

Ingrediente:

Briose cu coacaze

Briose cu coacaze

  • 200g faina
  • 200g zahar pudra
  • 20g praf de copt
  • 5g de sare
  • 100ml ulei vegetal
  • 200ml lapte
  • 4 oua
  • 200g coacaze

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170 ° C. Pune faina, zaharul, praful de copt si sarea intr-un castron și se amesteca-le pana la omogenizare. Pune uleiul, apa si ouale intr-un alt castron si amestecati pana obtineti un aluat spumos.

Briose cu coacaze

Se toarna ingredientele umede in cele uscate si amestecati pana se combina si se omogenizeaza. Adaugati coacazele in aluat și lasati timp de 10 minute. Intr-o tava de briose adaugati hartie pentru briose si turnati aluat.

Briose cu coacaze

Daca mai considerate necesar mai adaugati coacazele. Dati la cuptor și se coaceti timp de 30 – 35 minute. Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca. Serviti la temperature camerei.

Briose cu coacaze

Briose cu coacaze

Briose cu coacaze

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • briose reteta
  • retete briose
  • briose simple

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.