Reteta zilei: Briose cu fulgi de ciocolata

Printeaza

Briose cu fulgi de ciocolata din: crema de branza, ou, zahar, sare, fulgi de ciocolata, faina, bicarbonat de sodiu, cacao, apa, ulei, otet, esenta de vanilie, zahar pudra.

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

 

Ingrediente:

  • 1 pachet de crema de branza
  • 1 ou, batut
  • 2 cani si 2/3 cana zahar
  • 1 si 1/4 lingurita de sare
  • fulgi de ciocolata, dupa preferinta
  • 3 cani faina
  • 1 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/2 cana cacao
  • 2 cani de apa
  • 2/3 cana ulei
  • 2 linguri otet
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • Zahar pudra

 

Mod de preparare:

Bateti crema de branza, oul, 2/3 cani zahar si 1/4 lingurita sare cu mixerul pana la omogenizare. Se incorporeaza fulgii de ciocolata si se pastreaza deoparte.

Amestecati faina cu zaharul, sarea si bicarbonatul de sodiu. Incorporati cacao si amestecati pentru a se combina.

Briose cu fulgi de ciocolata

Adaugati apa, ulei, otet si vanilie, se amesteca pana cand aluatul este neted. Intr-o tava de briose puneti hartie de briose si puneti in fiecrae forma 2 linguri de aluat de faina, apoi cate o lingura amestec de crema de branza cu fulgi de ciocolata si completati cu inca o lingura de aluat de faina.

Briose cu fulgi de ciocolata

Repetati procesul pentru fiecare briosa. Coaceti 180C timp de 30 minute. Se lasa sa se raceasca si se presara zahar pudra, apoi se servesc.

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

Briose cu fulgi de ciocolata

Pofta buna!

1 comentariu

  1. vreau si eu din briosele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.