Reteta zilei: Briose cu migdale si ciocolata
PrinteazaBriose cu migdale si ciocolata din: oua, cartofi dulci, unt de arahide, iaurt, sirop de artar, migdale, bicarbonat, praf de copt, scortisoara, garam masala, cacao, sare, esenta de vanilie, ciocolata.
Ingrediente:
- 2 ouă
- 1 cană piure cartofi dulci
- ¼ cana unt de arahide
- 1 lingură iaurt
- 3 linguri sirop de arțar
- 1 cană migdale maruntite
- 2 lingurițe bicarbonat
- ½ linguriță Praf de copt
- 2 lingurițe scorțișoară
- 1-½ linguriță garam masala
- 1 linguriță pudră de cacao
- 1 lingurita sare
- 1 linguriță esenta de vanilie
- ½ cana cicolata maruntita
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C.
Într-un bol mare, bateți cele două ouă cu o furculiță până când sunt puțin spumoase.
Amestecați piureul de cartofi dulci, untul de arahide, iaurtul și siropul de arțar.
Adăugați toate ingredientele rămase, cu excepția ciocolatei. Odată ce toate ingredientele uscate sunt combinate se incorporeaza ciocolata.
Pregatiti o tava de briose, umpleti formele.
Coaceți 20-25 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească înainte de a servi.
Briose cu migdale si ciocolata
Pofta buna!