Briose cu banana si cacao din: faina de ovaz, cacao, praf de copt, sare de mare, bicarbonat de sodiu, oua, ulei de cocos, sirop de artar, banana, vanilie. Ingrediente: 1½ cană făină de ovaz fără gluten 1 ceasca cacao 1 linguriță praf de copt ½ lingurita sare de mare ¼ linguriță bicarbonat de sodiu 2 […]
Briose cu zmeura si cocos din: faina, praf de copt, zahar, vanilie, unt, oua, lapte, zmeura, fulgi de cocos. Ingrediente: 175 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 140 g zahăr 140 g unt moale 1/2 linguriţă cu esenţă de vanilie 2 ouă mari 4 linguri de lapte 100 g zmeură Pentru glazura: 280 g […]
Briose cu struguri si migdale din: unt, fulgi de migdale, galbenusuri, zahar pudra, faina, zahar vanilat, coaja de lamaie verde, sare, cafea instant, struguri si zahar pudra. Ingrediente: 200 g unt 150 g fulgi de migdale 8 gălbenuşuri 250 g zahăr pudră 275 g făină 1-2 plicuri zahăr vanilat coaja de la o lămâie verde […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.