Reteta zilei: Briose cu legume

Printeaza

Briose cu legume din: dovlecel, morcov, ou, ulei de masline, faina, zahar, sare, praf de copt, scortisoara, nuci pecan, cirese uscate.

Briose_cu_legume_11

 

Ingrediente:

  • 1-1/2 cupe dovlecel ras
  • 1 cana de morcov ras
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cana faina
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingurita de scortisoara
  • 1/3 cana nuci pecan, tocate
  • 1/4 ceasca cirese uscate

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180C. Intr-o tava de briose se aranzeaza hartii.

Intr-un castron mic combinati faina, zahar, praf de copt, sare si scortisoara.

Intr-un castron mare, se combina dovlecel ras, morcov, ou si ulei.

Briose_cu_legume_07

Adauga ingredientele uscate in cele umede si se amesteca pana se combina.

Se adauga nuci pecan tocate si cirese uscate.

Se amesteca si se impart in forme.

Se coace timp de 15-18 minute.

Se lasa sa se raceasca inainte de servire.

Briose_cu_legume_09

Briose cu legume

Briose_cu_legume_10

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.