Ton cu Cartofi Noi și Salată Verde – sănătos și rapid de preparat, ideal pentru o cină ușoară sau un prânz nutritiv. Combinând gustul bogat al tonului, textura crocantă a cartofilor noi și prospețimea salatei verzi, această rețetă oferă un echilibru perfect de arome și texturi, fiind perfectă pentru orice ocazie. Timp de preparare Pregătire: […]
Reteta zilei: Briose cu mere
PrinteazaBriose cu mere din: tarate, apa, miere, zahar, oua, ulei, sos de mere, smantana, esenta de vanilie, faina integrala, bicarbonat de sodiu, scortisoara, nucsoara, mere.
Ingrediente:
- 1 cana tarate
- 1 cana apa clocotita
- 1/4 ceasca de miere
- 1/3 ceasca zahar
- 2 oua
- 1/4 ceasca ulei
- 1/4 ceasca sos de mere
- 1 cana smantana
- 1 lingurita esenta vanilie
- 1 si 1/2 cani faina integrala
- 1 si 1/2 lingurite de bicarbonat de sodiu
- 2 lingurite de scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoarade
- 1 si 1/2 cani mere cuburi
Mod de preparare:
pun taratele intr-un castron si se toarna apa clocotita. Lasati sa stea 10 minute. Incalziti cuptorul la 200C.
Combinati ulei vegetal, miere, oua, zahar si sos de mere.
Intr-un castron separat combinati ingredientele uscate. Adaugati ingredientele umede in ingredientele uscate si amestecati pentru a se combina. Incorporati smantana.
Adaugati merele, apoi amestecati usor. Umpleti tava de briose cu aluat si gatiti 20-25 de minute. Lasati sa se raceasca si serviti.
Briose cu mere
Pofta buna!
Tinctură de coada-calului pentru osteoporoză
Tinctură de coada-calului pentru osteoporoză: Remediu natural pentru sănătatea oaselor. Coada-calului (Equisetum arvense) este o plantă medicinală cunoscută pentru conținutul său bogat în siliciu, calciu și alte minerale esențiale pentru menținerea densității osoase. Tinctura de coada-calului este un remediu natural recomandat pentru prevenirea și ameliorarea osteoporozei, ajutând la întărirea oaselor și stimularea procesului de regenerare […]
Briosele voastre arata foarte bine! Si cred ca merele sunt deja cele mai populare ingrediente in toamna asta 🙂