Reteta zilei: Briose cu nuca de cocos
PrinteazaBriose cu nuca de cocos din: faina fara gluten, faina de cocos, praf de copt, bicarbonat, zahar, sare, nuca de cocos, oua, ulei de maslien, lapte de cocos, vanilie.
- 1 cană făină fără gluten
- ½ cana faina de nuca de cocos
- 2 lingurite praf de copt
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 cană zahar
- ½ lingurita sare
- 1-½ cani nucă de cocos mărunțită
- 2 ouă
- ⅓ căna ulei de măsline
- 2 căni lapte de nucă de cocos
- 1 linguriță esenta de vanilie
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C și ungeti o tava de briose.
Într-un bol mare, combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul, sarea și o cană de nucă de nucă de cocos mărunțită.
Într-un bol separat, bateți împreună ingredientele rămase.
Se toarnă ingredientele umede în vasul cu amestecul de făină și se amestecă până se combină.
Transferati in in tava de briose.
Presarati restul de nucă de cocos mărunțită și dați la cuptor timp de 22-25 de minute.
Lasati sa se raceasca si serviti.
Briose cu nuca de cocos
Pofta buna!