Reteta zilei: Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafide

Printeaza

Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafide din: ovaz, faina de grau integral, pudra de cacao, vanilie, praf de copt, bicarbonat, ou, sos de mere, lapte batut, nectar de agave, ulei de masline, stafide, chips-uri de ciocolata.

 

Ingrediente:

  • 1 1/4 cani de ovăz
  • 1 cană făină de grâu integral
  • 2 linguri de pudră de cacao neindulcita
  • 2 linguri de vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1 ou
  • 1 ceasca sos de mere neindulcit
  • 1/2 cana lapte bătut
  • 3 linguri nectar de agave
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1/4 cană chips-uri de ciocolata

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 170C. Intr-o forma de briose asezati hartii.

Într-un bol mare combinati ovăz, făină, cacao, vanilie, praful de copt si bicarbonat de sodiu.

Într-un bol mediu, amestecati împreună ou, sos de mere, lapte acru, nectarul și uleiul.

Incorporati ingredientele umede in cele uscate.

Se amestecă în stafide.

Turnati aluatul in forme, se presara fulgi de ciocolata.

Coaceți timp de 20 minute. Se răcesc si se servesc.

 

Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafide

Briose cu ovaz, fulgi de ciocolata si stafide

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Briose cu merisoare

Briose cu merisoare din: faina, oua, unt, zahar, lapte, merisoare, praf de copt. Ingrediente: 300 g făină 4 ouă 200 g unt 200 g zahăr 1 pliculeţ zahăr vanilat 1 pliculeţ praf de copt 150 g merişoare 3 linguri lapte sare   Mod de preparare: Freacă untul la temperatura camerei cu zahărul şi zahărul vanilat până […]

Briose cu mere si cacao

Briose cu mere si cacao din: mere, ulei, zahar, apa, faina, gem de mere, nuci, praf de copt, rom, bicarbonat, cacao. Ingrediente: 2-3 mere 1/2 cană cu ulei 1/2 cană cu zahăr 2 căni cu apă 3 căni cu făină 3 linguri cu gem de mere 1/2 cană cu nuci pisate 1 praf de copt 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bune briosele, vreau si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.