Briose cu mac din: faina de migdale, pudra de proteina, praf de copt, sare, indulcitor, bicarbonat de sodiu, seminte de mac, smantana, oua, apa, esenta de lamaie, coaja de lamaie. Ingrediente: 120gr faina de migdale 120gr pudra de proteina cu aroma de vanilie 1 1/2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita sare 30gr indulcitor […]
Reteta zilei: Briose cu pui si parmezan
PrinteazaBriose cu pui si parmezan din: piept de pui, ceapa, ou, usturoi, cheddar, parmezan, smantana, unt, sare, piper.
- 400gr piept de pui
- 1 ceapa tocata marunt
- 1 ou
- 3 căței de usturoi tocat
- 3/4 cană de brânză rasă (amestec de cheddar și parmezan)
- 1 cană smântână
- 2 linguri unt înmuiat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spalati, uscati si tocati puiul. Transferați carnea de pui într-un castron.
Adăugați ceapa și oul, condimentați cu sare și piper, după gust. Se amestecă bine toate ingredientele.
Preîncălziți cuptorul la 180C.
Ungeți tava de brioșe cu puțin unt și puțină smântână.
Adaugati amestec în fiecare forma.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10-15 minute.
Între timp, amestecați brânza, usturoiul și smântâna într-un bol.
Scoateți tava din cuptor și acoperiți fiecare brioșă cu amestec de brânză și smântână.
Dati la cuptor pentru inca 15-20 de minute.
Lasati sa se odihneasca, scoateti din tava si serviti calde.
Briose cu pui si parmezan
Pofta buna!
poate iti place si:
Briose englezesti
Briose englezesti din: iaurt, apa calduta, sare, gluten de grau, tarate de psyllium, germeni de grau, tarate de grau, faina de ovaz, pudra de proteina, drojdie. Produsele de patiserie și alte produse din cereale, cum ar fi pâinea, cerealele, clătitele sau vafele cumparate de la magazine sau supermarket-uri sunt mai scumpe decat daca le preparati […]
Pofta buna!