Sote de broccoli cu aroma de ghimbir din: ulei, usturoi, broccoli, ghimbir, sos de soia. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a minimiza consumul de carbohidrați. Acestea sunt populare în rândul persoanelor care urmează diete pentru scăderea în greutate, îmbunătățirea sănătății metabolice sau controlul anumitor afecțiuni, cum ar fi diabetul. Beneficii Scădere în Greutate: Multe studii […]
Reteta zilei: Broccoli cu bacon si parmezan
PrinteazaBroccoli cu bacon si parmezan din: broccoli, bacon, ulei de masline, fulgi de ardei, sare, piper, usturoi, lamaie, parmezan.
Ingrediente:
- 3 broccoli cu tulpini groase
- 6 felii de bacon
- 2 linguri ulei de măsline
- 1/4 lingurita fulgi de ardei roșu
- 1 vârf de cuțit de sare și piper
- 5 catei de usturoi, tăiat felii subțiri
- sucul de la 1 lamaie și coaja de la 1/2 lamaie
- 3 linguri parmezan
Mod de preparare:
Rupeti brccoli bucati mici, iar tulpinile le radeti, astfel incat sa aiba aspect de noodles.
Aduceti o oală de apă sărată la fiert. Adăugați broccoli și tăițeii de broccoli si gatiti pentru câteva minute.
Scurgeti si uscati.
Intr-o tigaie se rumeneste broccoli pe ambele parti.
Pastrati baconul deoparte si stergeti tigaia.
Aduceti din nou tigaia la foc mediu și se adaugă ulei de măsline.
Se adauga brccoli si taiteii de broccoli, fulgii de ardei rosu, sare și piper.
Acoperiti si gatiti timp de două minute. Scoateți capacul, se adauga usturoiul, sucul de lamaie si coaja de lamaie, acoperiti si gatiti alte cinci minute.
Opriti focul si incorporati parmezan. Garnisiti cu bacon si serviti.
Broccoli cu bacon si parmezan
Pofta buna!
Broccoli este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina C, vitamina K, vitamina A, vitamina B6, acid folic, potasiu, calciu și fier. Acești nutrienți sunt esențiali pentru funcționarea optimă a organismului. Broccoli conține compuși fitochimici, cum ar fi sulforafanul, indolii și gluconasturtiina, care au fost […]
Pofta buna!
Foarte, foarte bun si arata bine rau