Reteta zilei: Bruschete cu banane si miere

Printeaza

Bruschete cu banane si miere din: paine integrala, crema de branza, banane, miere. Mierea este o sursă excelentă de carbohidrați, în special glucoză și fructoză, care oferă energie rapidă.

Mierea conține antioxidanți, cum ar fi flavonoidele, care ajută la combaterea stresului oxidativ și protejează celulele împotriva daunelor.

Mierea are proprietăți antibacteriene datorită conținutului de peroxid de hidrogen și acid formic. Acest lucru poate ajuta la tratarea infecțiilor minore și la reducerea inflamației.

 

 

 

Ingrediente: 

  • 4 felii paine integrala
  • 115gr crema de branza
  • 4 banane, mici
  • 4 linguri miere

 

 

 

Mod de preparare:

Prajiti painea. Ungeti painea cu crema de branza.

Bruschete cu banane si miere

Feliati bananele si aranjati peste branza. Presarati deasupra miere.

Bruschete cu banane si miere
Dati la cuptor cateva minute si serviti bruschetele calde.

Bruschete cu banane si miere

Bruschete cu banane si miere

Bruschete cu banane si miere

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Bruschete cu nuci si miere

Bruschete cu nuci si miere din: paine neagra, miez de nuca, urda dulce, coaja de lamaie sau scortisoara. Ingrediente: 2 felii de pâine neagră miezul a 3 nuci 150 g urdă dulce optional: coajă de lămâie rasă sau scortisoară     Mod de preparare: Prăjeste usor pâinea în tigaie, fără ulei, în  prăjitor sau în […]

 

Bruschete cu crema de branza si capsuni

Bruschete cu crema de branza si capsuni din: bagheta, capsune, frunze de busuioc, frunze de menta, ulei de masline, otet balsamic, crema de branza, piper. Ingrediente: 1 bagheta, feliata 12 capsuni, taiate bucati 6 frunze de busuioc, tocat 5 frunze de menta, tocata 1/4 ceasca ulei de masline 1/4 ceasca otet balsamic Crema de branza piper […]

 

Bruschete cu Camembert

Bruschete cu Camembert din: bagheta, faina, seminte, cimbru, pere, branza. Ingrediente: brânză Camembert cimbru pere 1 bagheta seminte faina   Mod de preparare: Se taie oblic 1 baghetă rustică cu multe seminţe şi făină de secară, obţinând felii lunguieţe. O tavă mare de aragaz se tapetează cu hârtie de copt, iar cuptorul se încinge la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.