Reteta zilei: Bruschete cu branza de capra si rosii coapte

Printeaza

Bruschete cu branza de capra si rosii coapte din: rosii, ulei de masline, usturoi, sare, piper, zahar, paine, unt, parmezan, branza de capra, verdeata, otet balsamic.

Ingrediente:

  • 3 roșii feliate
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite usturoi tocat
  • 1 linguriță sare
  • ½ lingurița piper negru
  • 1 praf zahăr
  • 6 felii de pâine
  • 3 linguri unt
  • ¼ cana parmezan
  • 60gr brânză de capră tartinabila
  • 2 linguri verdeata tocata
  • 3 linguri oțet balsamic

Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 200C. Se aseaza o foaie de copt intrava. Asezati rosiile feliate in tava.

Într-un bol mic, bateți împreună uleiul de măsline, usturoiul, sarea, piperul și zahărul. Turnați amestecul uniform peste roșii. Coaceți timp de 20-25 de minute.

Între timp, încălziți o tigaie la foc mediu. Ungeti painea cu unt.

Puneți feliile în tigaie și rumeniti pe ambele parti. Scoateți pâinea pe o farfurie.

Adăugați 1/4 cană de parmezan în tigaia fierbinte. Rumeniti bine. Se scoate pe o farfurie.

Pentru a asambla, împărți feliile de pâine între două farfurii. Ungeți o parte a pâinii cu brânză de capră. Adaugati 2-3 felii de roșii coapte.

Se presară cu ierburi asortate, stropiti cu otet balsamic si presarati cu parmezan. Serviți imediat.

 

Bruschete cu branza de capra si rosii coapte

Bruschete cu branza de capra si rosii coapte

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.