Reteta zilei: Bruschete cu branza si ciuperci

Printeaza

Bruschete cu branza si ciuperci din: paine, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, sare, piper, vin, patrunjel, cimbru, crema de branza.

 

 

Ingrediente:

  • 1 bagheta, taiata felii
  • ulei de masline
  • 2 cepe, tocate
  • 1 catel de usturoi, tocat
  • 300gr ciuperci
  • ¼ lingurita de sare
  • Piper negru proaspat macinat
  • ⅓ pahar vin alb sec
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat
  • 1 lingurita cimbru frunze proaspete
  • 1 cutie crema de branza

 

Mod de preparare:

incalzeste cuptorul la 180C. Asezati feliile de bagheta pe o foaie de copt si se stropesc cu ulei de masline.

dau la cuptor pentru 13-15 minute.

Incalziti 1 lingurita ulei de masline intr-o tigaie la foc mediu.

adauga ceapa si usturoiul si gatiti pana cand se inmoaie, 3-4 minute.

Adaugati ciupercile, sare si piper. Gatiti aproximativ 6-8 minute.

Adaugati vinul si fierbeti 1 minut. Reduceti focul, se adauga ierburile si se fierbe timp de 2 minute.

Ungeti feliile de bagheta cu crema de branza si adaugati amesc de ciuperci.

Acoperiti cu crengute de cimbru proaspat si serviti.

 

Bruschete cu branza si ciuperci

Bruschete cu branza si ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Bruschete cu sos de ricotta si rosii

Bruschete cu sos de ricotta si rosii din: ricotta, crema de branza, menta, chives, rosii cherry, otet de vin alb, zahar, ulei de masline extravirgin, paine, ulei de masline, usturoi. Ingrediente: 500 g ricotta 200 g crema de branza 1 legatura mica de menta, tocata, plus cateva frunze pentru servit 1 legatura mica de chives, […]

 

Bruschete cu chutney

Bruschete cu chutney din: bagheta, mango, branza de vaci, unt, smantana, ghimbir, zeama de lamaie, frunze de busuioc, sare. Ingrediente: 1 bagheta neagra 1 mango 150 g branza de vaci 200 g unt 1 lingura cu smantana 1 lingurita cu ghimbir ras zeama de lamaie frunze proaspete de busuioc sare   Mod de preparare: Amestecă […]

Bruschete cu muschi de vita

Bruschete cu muschi de vita din: chifle, ceapa rosie, branza topita, muschi de vita, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 chifle 2 cepe rosii 8 felii de branza topita 300g muschi de vita 100ml ulei sare piper   Mod de preparare: Taiem muschiul in felii de 1 cm grosime. Ceapa o taiem rondele. Presaram totul cu […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa fac bruschetele astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.